Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΚΡΉΤΗ

Καταγγελία: «Στην Κρήτη γίνονται γλέντια με 1.000-1.500 άτομα»

Δημοσιεύτηκε

στις

γλέντι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαναλαμβάνονται οι πολυπληθείς κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κρήτη εν μέσω καλοκαιριού αλλά και έξαρσης των κρουσμάτων, και ενώ είναι προ των πυλών νέα μέτρα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι τα πολυπληθή γλέντια στο νησί δεν σταμάτησαν ποτέ, παρά τις απαγορεύσεις και τα αυστηρά πρόστιμα. Και γίνονται τα “στραβά μάτια” από τις Αρχές, σε μία συνήθεια που συνεχίζεται …σαν να είναι 2019!

Το θέμα ανέδειξε η εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη, όπου ο επιχειρηματίας της εστίασης Θοδωρής Καλαθάκης κατήγγειλε ότι σχεδιάζονται κοινωνικές εκδηλώσεις σε χωριά, της τάξης των 1.000 και 1.500 ατόμων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά της άκρως μεταδοτικής μετάλλαξης Δελτα!

Ο κ. Καλαθάκης υπογράμμισε ότι στα καταστήματα που φιλοξενούν κοινωνικές εκδηλώσεις, τα μέτρα προστασίας είναι αυστηρά, όπως ακριβώς τα επιβάλλουν τα πρωτόκολλα, κάτι που δεν ισχύει σε μια υπαίθρια εκδήλωση που δεν επιτηρείται από κανέναν, και οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι χοροί… δίνουν και παίρνουν.

“Με αυτά που λέω κάνω κακό στη δουλειά μου, αλλά το προτιμώ από το να καταστραφεί η Κρήτη και όλη η χώρα”, είπε ο επιχειρηματίας, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου, ότι αν δεν μπει κάποιο φρένο, ο Αύγουστος θα είναι πολύ κακός από όλες τις απόψεις.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ