Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητικιά μαθήτρια παραδίδει μαθήματα ήθους σε περίεργες εποχές

Δημοσιεύτηκε

στις

μαθητρια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Βρήκε κινητό τηλέφωνο και αμέσως το παρέδωσε! Το μήνυμα του υπερήφανου σχολείου της!

Μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου βρήκε κινητό τηλέφωνο και αμέσως το παρέδωσε! Ο περήφανος διευθυντής του σχολείου, κ. Αντώνιος Σμαρδάς, σε επιστολή του τονίζει πως:

“Φωτεινό παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας αποτελεί η πράξη της μαθήτριας της B’ τάξης του σχολείου μας Παπουτσάκη Ζωής η οποία αφού βρήκε στο δρόμο ένα κινητό τηλέφωνο, έψαξε με τη βοήθεια της γιαγιάς της, βρήκε τον ιδιοκτήτη του και το παρέδωσε άμεσα.

Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου  με επιστολή που έστειλε στο σχολείο μας θέλησε να ευχαριστήσει τη μαθήτρια  για αυτή της την πράξη, τους γονείς της αλλά και το σχολικό περιβάλλον το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση ανθρωπιστικής συνείδησης μεταξύ των μελών του.”

Ο διευθυντής του σχολείου αναφέρει, ακόμα, ότι “όλη η σχολική κοινότητα αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια της για την εξαιρετική αυτή πράξη ακεραιότητας και
εντιμότητας.

Τέτοιες πράξεις σε μια εποχή με έλλειμμα ανθρωπιάς αποδεικνύουν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο ότι η κοινωνική αλληλεγγύη, η συλλογικότητα και  σεβασμός στον συνάνθρωπο πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας.”

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap