Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Γνωστή επιχείρηση κάνει αυξήσεις 20% στους μισθούς!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ομηρόλης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
154 Shares

Τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που ξέσπασε την ώρα που βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη η υγειονομική κρίση και τη στιγμή που οι πληγές της οικονομικής κρίσης της προηγούμενης δεκαετίας δεν έχουν ακόμη επουλωθεί, έχουμε αρχίσει ήδη να τις βιώνουμε. Οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί συμπαρασύροντας τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ αλλά και τις τιμές των αγαθών, ακόμη και των πιο απαραίτητων, που ήδη άρχισαν να αυξάνονται.

Τη στιγμή λοιπόν που η πολιτεία επιχειρεί με αυξήσεις στον κατώτατο μισθό της τάξεως του 2% και με επιχορηγήσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος να συγκρατήσει τις πιέσεις στην αγορά, μια γνωστή επιχείρηση στο Ηράκλειο, αποφάσισε να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό της και να προβεί σε αυξήσεις έως και 20% στους μισθούς! Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως αφετηρία την επιβράβευση των άξιων και αποδοτικών συνεργατών της επιχείρησης ώστε να ενισχυθούν οικονομικά και να ανταπεξέλθουν στις επερχόμενες ανατιμήσεις.

Μαθαίνουμε ότι στην πρακτική αυτή έχουν προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τα καταστήματα “Ομηρόλης” αναγνωρίζοντας στην πράξη τη συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχημένη πορεία των καταστημάτων της εταιρείας, φυσικών και διαδικτυακού, του best4baby.gr. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η επιτυχία των μεγαλύτερων καταστημάτων βρεφικών ειδών στην Κρήτη, βασίζεται όχι μόνο στην πολυετή παρουσία της επιχείρησης στα εμπορικά πράγματα του Ηρακλείου αλλά και στις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες που εξασφαλίζει για το προσωπικό της.

Είναι γνωστό, για παράδειγμα στην πόλη, ότι τα καταστήματα της εταιρείας δεν λειτουργούν τις Κυριακές και η εργατική νομοθεσία για τους εμποροϋπαλλήλους τηρείται σχολαστικά.

Μαθαίνουμε ακόμη, ότι πέρα από τις παροχές αυτές, τα καταστήματα “Ομηρόλης” και το διαδικτυακό κατάστημα best4baby.gr δέχονται την περίοδο αυτή βιογραφικά και προτάσεις συνεργασίας από ενδιαφερόμενους, επενδύοντας συστηματικά στην εμπιστοσύνη και την αξία του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap