Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Την πατήσαμε άσχημα! Παραμύθι τελικά η ιστορία με τους ηλικιωμένους ερωτευμένους της Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Όχι απλά βγάζουμε το καπέλο μας, αλλά σηκωνόμαστε όρθιοι και τους χειροκροτάμε! Χειροκροτάμε συγκεκριμένα τον εγκέφαλο από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ο οποίος σκαρφίστηκε ένα από τα πιο πετυχημένα πρωταπριλιάτικα αστεία των τελευταίων χρόνων!

Όπως καταλάβετε, η ιστορία με τους δύο ηλικιωμένους που αποφάσισαν να ενώσουν τον πόθο τους και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα στην Κρήτη, ήταν ένα ευφάνταστο στόρι της συγκεκριμένης εφημερίδας! Ένα ψέμα το οποίο το φάγαμε… αμάσητο κι εμείς (όπως και η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ) και το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση στο κοινό!

Όπως και να έχει, δίνουμε στην ΠΑΤΡΙΣ για μία ακόμη φορά τα συγχαρητήριά μας!

 

Δείτε τι αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ίδια η ΠΑΤΡΙΣ:

Τελικά τσίμπησαν! Είμαστε τελικά ρομαντικοί!

Αυτό δείχνει η τεράστια απήχηση που είχε το πρωταπριλιάτικο θέμα της “Πατρίδας” με τους δύο ηλικιωμένους σε χωριό του Ηρακλείου, οι οποίοι αποφάσισαν μετά τη χηρεία τους να «κλεφτούν» και να ζήσουν, κόντρα στο ρεύμα, τον εφηβικό τους έρωτα.

Ένα θέμα που αναδημοσιεύτηκε από πολλά  δημοσιογραφικά sitesτης Αθήνας και της Κρήτης, με δεκάδες κοινοποιήσεις και σχόλια. Ακόμα και χθες, σοβαρά δημοσιογραφικά sites, φιλοξενούσαν την είδηση στις πιο δημοφιλείς.

Συνάδελφοι της Αθήνας επικοινωνούσαν με την «Π» ρωτώντας περισσότερες πληροφορίες για να το παρουσιάσουν από τα κανάλια ή τις εφημερίδες τους.

 

Δικαίωμα στον έρωτα!

…Το πιο σπουδαίο όμως απ’ όλα ήταν η αποδοχή του θέματος από τον ίδιο τον κόσμο. Ένα θέμα, που στο παρελθόν θα αποτελούσε ταμπού και θα προκαλούσε πικρόχολα σχόλια, έγινε δεκτό με εγκάρδιες ευχές και πολλές καρδούλες. «Όταν επαληθεύεται η λογοτεχνία…

Αν ζούσε ο Μάρκες, θα χαμογελούσε με ικανοποίηση», «Τραβάτε λεβεντόπαιδα να ολοκληρώσετε τον παιδικό σας έρωτα, έστω και αργά…Ίσως στα στερνά είναι καλύτερα.

Ξεχάστε τον ντουνιά και ζήστε τον έρωτά σας…» «Επιτέλους, είδα και σχόλια χωρίς σκατόψυχους. Έχουμε ελπίδα σε αυτόν τον τόπο ακόμα» είναι ένα μικρό δείγμα των δεκάδων σχολίων.  Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα και στην αγάπη. Και μεταξύ μας, μπορεί να γράφτηκε σαν πρωταπριλιάτικο, δεν παίρνω όμως όρκο ότι δεν έχει συμβεί…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap