Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Είναι αλήθεια πως όλοι οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει τις αμέτρητες μεσογειακές ομορφιές που απλόχερα μας χαρίζει η χώρα μας από άκρη σε άκρη. Γνωρίζουμε καλά σε πόσο εντυπωσιακό τόπο ζούμε, όπου η κάθε εποχή αποκαλύπτει τον μοναδικό της χαρακτήρα της και γοητεύει με τις δικές της μοναδικές εικόνες. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο και για τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας για πρώτη φορά. Όπως για παράδειγμα ένας Γερμανός τουρίστα που “προσγειώθηκε” για διακοπές στην Κρήτη και την πρώτη ημέρα έπαθε “πλάκα” με το τοπίο που αντίκρυσε στην Χερσόνησο…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ο νεαρός Γερμανός τουρίστας μπορεί να είχε δει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στο ίντερνετ από την Κρήτη και για αυτό να την επέλεξε, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να συγκριθεί με τις πρώτες αποδράσεις στα μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία του νησιού. Οι εικόνες από τις εξωτικές παραλίες τον έκαναν να ξεχάσει εντελώς για λίγες ημέρες την χώρα του και να απολαύσει στο μέγιστο βαθμό τις αυθεντικές, καλοκαιρινές στιγμές που έζησε στο νησί.

Έχοντας μαζί του το drone του, δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταγράψει εντυπωσιακά εναέρια πλάνα από την ατέλειωτη παραλία στην Χερσόνησο που κάθε χρόνο κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων τουριστών!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ