Οι 10 καλύτερες παραλίες στα Χανιά!

χανιά παραλίες τοπ

Ποιος έχει απολαύσει διακοπές στο Νομό Χανίων και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για τις παραλίες που βρέθηκε σε φίλους, γνωστούς και όποιον άλλο συναντήσει σε κοινή παρέα! Τα Χανιά από άκρη σε άκρη είναι γεμάτα από μοναδικής ομορφιάς παραλίες που καλύπτουν τα γούστα και των πιο δύσκολων επισκεπτών που επιλέγουν τα δυτικά της Κρήτης.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Το καλοκαίρι, οι εκατοντάδες παραλίες των Χανίων γεμίζουν χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου και δεν υπάρχει ένας που κατά την επιστροφή του από τις διακοπές δεν έχει μείνει εντυπωσιασμένος από όλα όσα αντίκρυσε πλάι στην θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους

Όποιο και αν είναι το τοπίο που προτιμάς να σε περιτριγυρίζει, όποια και αν είναι τα είδη των νερών που θες να κολυμπάς κάτω από τον μεσογειακό ήλιο, οι παραλίες στα Χανιά σίγουρα θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές που θα περιγράφεις για χρόνια.

Ωστόσο, σε κάθε συζήτηση που ξεκινά για το ποιες ήταν οι ομορφότερες παραλίες που πήγες κατά τις διακοπές στα Χανιά, οι γνώμες είναι πολλές και διαφορετικές ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Πώς δικαιολογημένα να ξεχωρίσεις τις τοπ παραλίες όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα, τα Σεϊτάν Λιμάνια ή το Λουτράκι;

Η επιλογή δύσκολη δίχως αμφιβολία αλλά ορισμένοι «τολμούν» να ξεχωρίσουν τις τοπ 10 παραλίες στα Χανιά και να μας προσφέρουν ένα σούπερ βίντεο με απίστευτα εναέρια πλάνα από drone!

Εσείς τι λέτε; Είναι ή δεν είναι οι παραλίες του βίντεο οι ΤΟP 10 στα Χανιά;