Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Πτώση δέντρου στον ΒΟΑΚ: “Ναι, είναι αρμόδια η Περιφέρεια”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής επί του ΒΟΑΚ αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με αντιροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για άλλα θέματα. Ο κ. Καλογερής δήλωσε ότι η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο θα αποζημιωθεί:

“Ναι, είναι αρμόδια η Περιφέρεια και είχαμε βγάλει και μια εργολαβία που έκοψε πολλά επικίνδυνα δέντρα, πεύκα κυρίως, που ήταν επικίνδυνα. Αυτό το συγκεκριμένο δέντρο ήταν σε ένα ανύποπτο σημείο χαμηλά στον Κοιλιάρη. Οι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί μας, έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να αποζημιωθούν όπως προβλέπεται και το ευτύχημα είναι πως δεν είχαμε τραυματισμούς ή απώλειες.”

Ο αντιπεριφερειάρχης ρωτήθηκε και για το αν θα υπάρξει περαιτέρω έλεγχος στον δρόμο για να εντοπιστούν άλλα επικίνδυνα δέντρα:

“Συνεχώς γυρίζουν συνεργεία και επιβλέπουν τον δρόμο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα. Υπάρχουν και πτώσεις βράχων, με το ανάγλυφο των δρόμων΄και ειδικά όταν υπάρχουν κακοκαιρίες. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί στην επόμενη στροφή δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις”.

Δείτε τη δήλωση:


πηγή: zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ