Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Υπέροχο και αγαπημένο μεγαλοχώρι οι Βρύσες Αποκορώνου εκεί κάπου ανάμεσα σε Χανιά και Ρέθυμνο και που να δείτε τα ωραία που συμβαίνουν όταν μαζί με τους μουσικούς της Κρητικής παράδοσης, μερακλώσουν και τα κορίτσια, οι γυναίκες της Κρήτης ωσάν τα γάργαρα νερά των Βρυσών Αποκορώνου!

Και μπορεί να μην είχαμε όλοι μας την ευκαιρία να παραβρεθούμε στο όμορφο αυτό γλέντι στις Βρύσες Αποκορώνου, όμως το Daynight εξασφάλισε ένα βίντεο που μέσα σε λίγα λεπτά τα λέει όλα!

Σε γλέντι λοιπόν, στις Βρύσες Αποκορώνου με τις μερακλίνες από τα Κεράκια να σέρνουν τον χορό, χάρηκαν με την καρδιά και την ψυχή τους όλοι τις λυγερόκορμες κοπελιές που χόρεψαν έναν… Χανιώτη ή Συρτό με πραγματικά όμορφες, μετρημένες και αριστοτεχνικές κινήσεις!

Και δώστου να ανεβαίνουν στην πίστα κι άλλες μα κι άλλες πανέμορφες κοπελιές και δώστου και ο καλλιτέχνης να εξυμνεί την μελαχρινή ομορφιά! Στην κυριολεξία κέντησαν πάνω στην πίστα με τα όμορφα βήματα και τις φιγούρες τους!

Αυτές είναι οι εικόνες και οι παραστάσεις που κοσμούν την Κρήτη και τον κόσμο όλο με τον όμορφο και ζωντανό πολιτισμό μας και που ευχόμαστε πάντα με καλό να σμίγουμε από κοντά όσο μπορούμε και μέσα από το Daynight.gr!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ