Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

0 Shares

36 χιλιόμετρα μακριά από τα κοσμοπολίτικα Χανιά, βρίσκεται το γραφικό Καστέλι. Το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό που όλοι γνωρίζουν με την ονομασία Κίσαμος, διατηρεί εδώ και χρόνια τον παραδοσιακό του χαρακτήρα παρά την έντονη τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης από άκρη σε άκρη. Στον τόπο αυτό ο επισκέπτης θα απολαύσει την αυθεντική φιλοξενία των ξένων ενώ τα καλοκαίρια από το λιμάνι στη Κίσαμο θα βρίσκεται ένα βήμα από την διάσημη Γραμβούσα και την λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Χωρίς σπουδαίες πολυτέλειες με μεγάλη διαφήμιση, η Κίσαμος έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσει ο επισκέπτης που αναζητά την απλότητα και την φυσική ομορφιά μακριά από την πολυκοσμία…

Με απίθανες παραλίες σε μικρή απόσταση, έναν ρυθμό καθημερινότητας που θα φέρει τον τουρίστα πιο κοντά με τον ντόπιο και πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις όλη την καλοκαιρινή σεζόν, η ήρεμη πόλη δικαιολογημένα έχει αγαπηθεί από όσους την έχουν επισκεφτεί!

Η ομορφιά και η απλότητα της περιοχής αποτυπώθηκε απόλυτα σε ένα σούπερ drone βίντεο που αξίζει να απολαύσετε για λίγα λεπτά στο youtube:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap