Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

12 πινακίδες στην Κρήτη που μας έκαναν να κλαίμε από τα γέλια! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
5K Shares

Το γέλιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, και σε αντίθεση με πολλούς που μας θέλουν συνέχεια θλιμένους, σοβαρούς και με κατεβασμένα μούτρα, το χιούμορ επιβιώνει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στην καθημερινότητα ολόκληρης της Ελλάδας, όσο και του νησιού μας.

Γιατί, αγαπητοί αναγνώστες, τι θα κάναμε αν χάναμε και το χιούμορ μας -μαζί με τόσα άλλα που έχουμε χάσει τελευταία χρόνια- στην τελική; Κάτι που μπορεί να το βρει κανείς σε κάτι τόσο απλό όσο οι πινακίδες των δρόμων.

Στην Κρήτη έχουμε ανέκδοτα, έχουμε μαντινάδες, έχουμε ένα κάρο ευτράπελες ιστορίες που κάνουν τη ζωή μας όχι απλά υποφερτή, αλλά πραγματικά καλύτερη.

Σου έχουμε πει ξανά για την έμμετρη τέχνη των Κρητικών που κάνει τους ανθρώπους να κλαίνε από τα γέλια πολλές φορές, όσο και για τα ανέκδοτα που τα ακούς και κινδυνεύεις να σου φύγουν τα σφραγίσματα.

Σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πινακίδες στην Κρήτη: κάτι που μας κάνει άλλες φορές να ξεκαρδιζόμαστε κι άλλες φορές να γελάμε λίγο πικρά για τα κακώς κείμενα.

Οι ξεκαρδιστικές πινακίδες της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap