Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

0 Shares

Ο Νομός Ηρακλείου και ιδιαίτερα η βόρεια ακτογραμμή του είναι γεμάτη από ατέλειωτες αμμουδιές που κάθε καλοκαίρι κατακλύζονται από χιλιάδες τουρίστες που απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με θέα το Κρητικό Πέλαγος. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις ορισμένες από τις παραλίες της περιοχής, αλλά μία από τις αγαπημένες των Κρητικών αλλά και των επισκεπτών του νησιού είναι δίχως αμφιβολία η ιδιαίτερα τουριστική Αγία Πελαγία.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ο γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός με τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους αγαπάνε τις οργανωμένες παραλίες. Εκεί θα βρείτε όσα αναζητάτε καθώς σε μικρή απόσταση υπάρχουν εξαιρετικά εστιατόρια, επιχειρήσεις για τουριστικά σπορ και το βράδυ θα απολαύσετε σίγουρα το ποτό σας σε κάποιο από τα μπαρ που βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα…

Ο γνωστός μας πια Αχιλλέας Κρητικός, που έχει πραγματικά γεμίσει το youtube με σούπερ παραγωγές από ολόκληρη την Κρήτη, αυτή τη φορά επεσκέφτηκε την Αγία Πελαγία και ετοίμασε ένα βίντεο γεμάτο πληροφορίες για την περιοχή (δυστυχώς μόνο στο αγγλικά) και επίσης εξαιρετικά drone πλάνα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap