Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Δείτε τη ρωσική αρμάδα να πλέει νότια των Χανίων | Video

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ταξίδι του ρωσικού Στόλου από τη βόρεια Θάλασσα ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2016. Αυτός αποτελείται από το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», από το πυρηνοκίνητο καταδρομικό «Πιότρ Βελίσκι», τα μεγάλα αντιτορπιλικά «Σεβερομόρσκ» και «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ» και σκάφη υποστήριξης. Επίσης τρία υποβρύχια. Δυο Akula ΙΙ ένα υποβρύχιο Improved Kilo.

Από χθες πλέει νοτιοδυτικά της Κρήτης και σήμερα μπήκε ήδη στο FIR Αθηνών διεξάγοντας μάλιστα και ασκήσεις εν πλω προς τη Συρία. Είχε εκδώσει ήδη ΝΟΤΑΜ για αεροπορικές ασκήσεις εντός του ελληνικού FIR, ενώ αναμένεται και έκδοση NAVTEX και SUBNOTE για τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια που πλέουν κάτω από το αεροπλανοφόρο.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον πλου της ναυτικής Μοίρας στη Μεσόγειο, κάνοντας επίδειξη δύναμης όχι μόνο με την εν λόγω δύναμη αλλά και με τη μεγάλη ισχύ πυρός που έχει συγκεντρώσει στην περιοχή εντός και πέριξ της Συρίας. Το μήνυμα που στέλνει η Μόσχα είναι ότι έχει το πλήρη έλεγχο και κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει.

 

Πηγή:zarpanews

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ