Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ισραήλ: Συνδυασμός γρίπης και κορονοϊού βρέθηκε σε νεαρή μητέρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
101 Shares

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ισραήλ, καθώς καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα διπλής μόλυνσης από γρίπη και κορονοϊό. Οι ειδικοί έχουν ονομάσει το φαινόμενο Flurona, από το συνδυασμό των λέξεων Flu (γρίπη) και corona (κορονοϊός).

Η διπλή μόλυνση, σύμφωνα με το Newsweek που επικαλείται μέσα του Ισραήλ, καταγράφηκε σε μια νεαρή μητέρα, στην πόλη Πετάχ Τίκβα. Ο καθηγητής Arnon Vizhnitser, διευθυντής του γυναικολογικού τμήματος του νοσοκομείου της πόλης, δήλωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε θετική και στους δύο ιούς αμέσως μόλις έφτασε στο ιατρικό κέντρο και ότι έκαναν διπλό έλεγχο για να το επιβεβαιώσουν.

Ο Vizhnitser πρόσθεσε ότι η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί κατά κανενός από τους δύο ιούς, αλλά δεν είχε ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα.

Αν και αυτή ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση ατόμου που μολύνθηκε ταυτόχρονα και από τους δύο ιούς, οι ειδικοί σε θέματα υγείας πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν διαγνωστεί. Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας μελετά την περίπτωση για να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να προκαλέσει πιο σοβαρή ασθένεια, σύμφωνα με την Hamodia.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap