Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Προσοχή! Ανάκληση 2,8 εκατ. πλυντηρίων ρούχων από την Samsung | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H ανάκληση των πλυντηρίων έρχεται λίγο καιρό μετά την απόσυρση του Galaxy Note 7

Την ανάκληση 2,8 εκατ. πλυντηρίων ρούχων από την αμερικανική αγορά ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Προστασίας του Καταναλωτή. Μετά τη μαζική απόσυρση κινητών τηλεφώνων, η Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως ανακαλεί 2, 8 εκατομμύρια πλυντήρια στις ΗΠΑ,εξαιτίας κινδύνου έκρηξης.

1

Η έρευνα σχετικά με τα 34 διαφορετικά μοντέλα και τις 2,8 εκατομμύρια συσκευές που πρόκειται να ανακληθούν ξεκίνησε αφ΄ότου η Samsung δέχθηκε 737 αναφορές για υπερβολικές δονήσεις σε πλυντήρια ή για αποκόλληση του πάνω μέρους της συσκευής. Μέχρι στιγμής μάλιστα, έχουν τραυματιστεί 9 άτομα, ενώ ένας έσπασε το σαγόνι του μετά από έκρηξη του πλυντηρίου.

2

«Προτεραιότητά μας είναι να μειώσουμε οποιονδήποτε κίνδυνο που μπορεί να προκληθεί στο σπίτι των πελατών μας, παρέχοντάς του απλές και εύκολες λύσεις», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Samsung.

3

Σύμφωνα, με τις New York Times, η κορεατική εταιρεία ανέφερε πως συνεργάζεται με την Επιτροπή για την ασφάλεια των καταναλωτικών προϊόντων των ΗΠΑ για να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις επιλογές που έχουν. Αυτή είναι η λίστα με τα μοντέλα που ανακαλεί η Samsung:

4

Η εταιρεία ανέφερε πως οι καταναλωτές θα μπορούσαν να επιλέξουν μια κατ’ οίκον επισκευή. Η δεύτερη επιλογή είναι οι καταναλωτές να λάβουν μια έκπτωση για μια μελλοντική αγορά.

 

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ