Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Κίνα: 40χρονος πήγε 12χρονη έγκυο στο νοσοκομείο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη από την αστυνομία – «Σας την έφερα εδώ για να την εξετάσετε, απλά κάντε τη δουλειά σας. Σταματήστε να κάνετε τόσες ερωτήσεις», έλεγε ο άνδρας στους γιατρούς

Ενας 40χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία όταν πήγε στο νοσοκομείο ένα δωδεκάχρονο κορίτσι το οποίο ήταν έγκυος. Μάλιστα ο άνδρας είπε πως το κορίτσι είναι 20 ετών και είναι η σύζυγός του.

Μέλος του νοσοκομείου στην πόλη Xuzhou της Κίνας: «Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί».

Οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και τόσο ο άνδρας όσο και μια γυναίκα που ήταν μαζί του που είπε πως είναι η πεθερά το κοριτσιού συνελήφθησαν από τις αρχές. Το κοριτσάκι το οποίο μιλούσε μανδαρινικά (κινέζικη διάλεκτος) δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους γιατρούς και να τους πει την ηλικία του.

Ο άνδρας εξαγριωμένος έλεγε στους γιατρούς: «Σας την έφερα εδώ για να την εξετάσετε, απλά κάντε τη δουλειά σας. Σταματήστε να κάνετε τόσες ερωτήσεις».

Η αστυνομία δεν βρήκε κάποιο στοιχείο ή ταυτότητα που να λέει την ακριβή ηλικία του παιδιού. Πιστεύεται ότι η καταγωγή του κοριτσιού είναι από τη νοτιοανατολική Ασία και ήρθε στην Κίνα από το Βιετνάμ σαν νύφη.

Στην Κίνα υπάρχουν Κινέζοι που φέρνουν νύφες σε πολύ νεαρή ηλικία από το Βιετνάμ και τις περνούν παράνομα από τα σύνορα. Η αστυνομία συνεχίσει τις έρευνες για να αποκαλύψει την ταυτότητα και την ηλικία του κοριτσιού.

 

 

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ