Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ιάπωνες δημοσιογράφοι πάγωσαν με το μεγαλόσωμο σκυλί του Πούτιν | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχαν οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Κρεμλίνο, ενόψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Τόκιο.

Ο Ρώσος πρόεδρος τους υποδέχθηκε μαζί με τον σκύλο που του είχε χαρίσει η Ιαπωνία το 2012. Η Γιούμε, ένα Ακίτα, ήταν κουτάβι όταν έφτασε τη Ρωσία. Πλέον όμως, φτάνει σχεδόν το ύψος του Πούτιν όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια της, για να πάρει μία λιχουδιά από τα χέρια του.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος όταν είδε τον κόσμο (δημοσιογράφους, οπερατέρ κλπ) αγρίεψε και έδειξε τα δόντια του γαβγίζοντας επίμονα και εμφανώς εκνευρισμένος.  Οι Ιάπωνες τρομοκρατήθηκαν και διατήρησαν ένα παγωμένο χαμόγελο. Τότε ο Πούτιν, επιχείρησε να ηρεμήσει τον σκύλο δίνοντάς του λιχουδιές που έβγαζε από την τσέπη του. Λίγα λεπτά αργότερα ο σκύλος ηρέμησε κάπως αλλά όταν ο Ρώσος πρόεδρος τον οδήγησε εκτός αίθουσας, συνέχισε να γαβγίζει αγριεμένος.

Στον διάλογο μπροστά στις κάμερες, οι δημοσιογράφοι παραδέχθηκαν ότι τρομοκρατήθηκαν με τον Πούτιν να απαντά ατάραχος: «

«Είχατε δίκιο που τρομάξατε, η Γιούμε δεν αστειεύεται, είναι σκύλος φύλακας»

Παρά την αγάπη που φαίνεται να έχει για την Γιούμε ο Ρώσος πρόεδρος, εκείνη θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να βρει σύντροφο. Την προηγούμενη εβδομάδα Ιάπωνας αξιωματούχος αποκάλυψε ότι η Μόσχα απέρριψε το δώρο που ήθελε να κάνει στον Πούτιν το Τόκιο. Ήταν ένα ακόμη Ακίτα, αυτή τη φορά αρσενικό, ως… γαμπρό για την Γιούμε που του είχε ήδη χαρίσει η ιαπωνική κυβέρνηση.

 

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ