Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

Κόσμος

Η Αυστραλία από ψηλά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αυστραλός φωτογράφος τραβά από ψηλά εντυπωσιακές φωτογραφίες των πιο όμορφων τοπίων της Αυστραλίας – και όχι μόνο

Η Αυστραλία είναι η έκτη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα του πλανήτη, ένα νησί σε μέγεθος ηπείρου με ακτογραμμή σχεδόν 26 χιλιάδων χιλιομέτρων και ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της γης. Ο λογαριασμός του Γκάμπριελ Σκάνου στο Instagram αποκαλύπτει αυτή την εκπληκτική ομορφιά. Σε αυτόν μπορείς να θαυμάσεις απότομους γκρεμούς, ερήμους που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο, αλλά και την τυρκουάζ θάλασσα να ρυτιδιάζει με άγρια κύματα. Και όλα αυτά, φωτογραφισμένα με drone!

1

Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από ψηλά, μπορείς να διακρίνεις καλύτερα τις λεπτομέρειες μιας βραχώδους ακτογραμμής ή ενός δάσους κοντά στην ακτή, και ταυτόχρονα εντυπωσιαστείς από την τεράστια κλίμακα αυτών των έργων τέχνης της φύσης. «Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη φωτογράφιση μέσω drone είναι ότι μπορείς να τραβήξεις σκηνές από μία οπτική γωνία η οποία δεν χρησιμοποιείται συνήθως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αυστραλός φωτογράφος και προσθέτει: «Για εμένα πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα που σου επιτρέπει να δεις τοπία υπό ένα διαφορετικό πρίσμα».

Ο Σκάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ. Ο πατέρας του, ο οποίος είναι κινηματογραφιστής, αγόρασε πέρυσι ένα drone και πήγε μαζί με τον γιο του στο όρος Σέλγουιν στη Νέα Νότια Ουαλία για να το δοκιμάσουν. Οι εικόνες εντυπωσίασαν τόσο πολύ τον Σκάνου, που αγόρασε και ο ίδιος ένα drone για τον εαυτό του. Από τότε, το έχει πετάξει πάνω από το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, αλλά και άλλες περιοχές της Νότιας Αυστραλίας. Τράβηξε, επίσης, φωτογραφίες του βουνού Μάττερχορν στις Άλπεις, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ευρώπη.

2

3

Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις παραλίες, όμως στο portfolio του ξεχωρίζουν επίσης φωτογραφίες από την έρημο, τα βουνά και άλλα υπέροχα τοπία. Και όπως φαίνεται, η κοινότητα του Instagram μοιράζεται το πάθος του Αυστραλού, καθώς μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει περίπου 146 χιλιάδες ακολούθους.

4

 

 

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ