Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Αμερική: Άγρια δολοφονία Ελληνίδας από τον σύζυγό της | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη και πολύ μουδιασμένη είναι η ομογένεια στην Αμερική μετά την άγρια δολοφονία της Μαρίας Κοντονή- Κραμπ από τον άντρα και πατέρα των παιδιών της.

1
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 41χρονη χαμογελαστή Ζακυνθινιά έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδοξα! Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς αλλά και τα δυο ανήλικα παιδιά που είδαν τον πατέρα τους να σφάζει τη μητέρα τους ενώ ο Ρόμπερτ Κραμπ πάνω στη μανία του τραυμάτισε και την 16χρονη κόρη του, Τίφανι όταν εκείνη πήγε να τον σταματήσει και να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια του.

2
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαρίας, Τάκης συγκλονίζει μέσα από την σελίδα του στο Facebook: «Δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά αλλά θέλω να ξέρετε ότι από τα βάθη της καρδιάς μας εγώ και η οικογένεια μου «μοιραζόμαστε» την αγάπη και την φιλία σας.

3
Η κόρη μου είναι μια ηρωίδα που έπεσε και έπεσε ενώ προστάτευε την οικογένεια της. Όσοι είστε κοντά μας και ανταποκρίνεστε σε όλο αυτό τώρα ξέρετε πόσο όμορφος είναι ο άγγελος μας, η Μαρία. Είναι συγκινητικό το πόσοι πολλοί ήλθαν για να δείξουν τον σεβασμό τους. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά. Συγχωρείστε με αν δεν έχω καταφέρει να δω κάποιον προσωπικά».

4

(Με τον πατέρα της)

5

(Με την εγγονή του)

Όλα συνέβησαν την Κυριακή, όταν ο 9χρονος Ρόμπι άκουσε τις φωνές των γονιών του που τσακώνονταν στο σπίτι τους στο Long Island της Νέας Υόρκης. Σηκώθηκε και προσπάθησε να σταματήσει τον μπαμπά του. Εκείνος τον έριξε στο πάτωμα! Το παιδί πανικόβλητο ξύπνησε την αδερφή του, η οποία έπεσε πάνω στον πατέρα της και του έπιασε το μαχαίρι με το αριστερό χέρι, με αποτέλεσμα να κοπεί στο πόδι.

6

Ο 44χρονος, αφού έσφαξε την άτυχη γυναίκα κλείστηκε στο μπάνιο, από όπου το έσκασε. Χτύπησε έξι αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το σπίτι και οδήγησε μέχρι το Μπρούκλιν, όπου τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν.

7
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο δράστης ζήλευε το θύμα ενώ εκείνο είχε προσπαθήσει να τον χωρίσει στο παρελθόν, ωστόσο ποτέ δεν της είχε φερθεί βίαια.

 

 

Πηγή: star

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ