Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bullying σε μαθήτρια 12 ετών – “Κόντεψαν να στείλουν το παιδί μου στον τάφο” λέει η μητέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
50 Shares
Μια κόλαση, ένα αδιανόητο και σοκαριστικό bulying, έζησε μια 12χρονη κοπέλα από τους συμμαθητές της.
Άνοιξαν ψεύτικους λογαριασμούς στο διαδίκτυο με τα στοιχεία της, και ανέβαζαν άσεμνες φωτογραφίες.
Η 12χρονη που ήταν μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου απομονώθηκε και δεν μιλούσε σε κανέναν. Όταν η μητέρα της κατάλαβε τι είχε συμβεί απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σε παιδοψυχολόγο, για να στηρίξει την κορούλα της που όπως λέει κινείται στο φάσμα του αυτισμού.
Όλα άρχισαν πριν από δύο χρόνια, η 12χρονη πίστευε ότι είχε αποκτήσει μια νέα φίλη στο σχολείο.
“Δέχτηκε πολύ μεγάλο χλευασμό, το γελοιοποίησαν το παιδί, η ζωή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη στο σχολείο. Σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της, με όλο αυτό τον εξευτελισμό που δέχτηκε. Είναι τα εύκολα θύματα, είναι παιδιά αθώα, με αγνή ψυχή. Πρότεινε στην κόρη μου να πάνε στο πάρκο δίπλα στο σχολείο και εκεί της πρότεινε να της τραβήξει κάποιες φωτογραφίες γιατί ήταν πάρα πολύ όμορφη, αυτές οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν αργότερα για τη δημιουργία των προφίλ.  Ένα είδος παιχνιδιού, ένα είδος αστείου κόντεψε να στείλει το παιδί μου στον τάφο, για να γελάσουν” είπε η μητέρα της Κατερίνα Φωτιάδου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν από τα διαδικτυακά ίχνη της ανήλικης που δημιούργησε τους ψεύτικούς λογαριασμούς. Η ίδια ομολόγησε τα πάντα.
“Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει” είπε η μαθήτρια που έφτιαξε τους ψεύτικους λογαριασμούς.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: enikos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap