Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οριστικό: Πότε ανοίγουν θερινά σινεμά, συναυλίες και μουσεία

Δημοσιεύτηκε

στις

ποτε ανοιγουν θερινα, μουσεια συναυλιες
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα επόμενα βήματα για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε, τα μουσεία ανοίγουν στις 14 Μαΐου με βάση το υφιστάμενο υγειονομικό πρωτόκολλο, τα θερινά σινεμά και οι κινηματογραφικές προβολές σε υπαίθριους χώρους ξεκινούν στις 21 Μαΐου με πληρότητα 75%, τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα σε υπαίθριους χώρους επανεκκινούν στις 28 Μαΐου. Αφορά μόνο καθήμενους με σταθερό ποσοστό πληρότητας 50% και με συγκεκριμένη ταξιθεσία.

Τα ωδεία επαναλειτουργούν με αναλογία 1 προς 1 από τις 17 Μαΐου, ενώ οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανοίγουν στις 17 Μαΐου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και την περαιτέρω άρση περιοριστικών μέτρων από τον Νίκο Χαρδαλιά, τη Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Γκίκα Μαγιορκίνη.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, εισηγήθηκε άνοιγμα των μουσείων από τις 14 Μαΐου, των θερινών σινεμά από τις 21 Μαΐου και έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 Μαΐου.

Παράλληλα, εισηγήθηκαν έναρξη των αθλητικών ακαδημιών σε ανοιχτούς χώρους σε μικρά σταθερά γκρουπ μέχρι 10 άτομα από 17 Μαΐου και για τρεις εβδομάδες.

Πηγή: enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ