Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Μονογυιού βγαίνει από τη φλεγόμενη Ferrari

Δημοσιεύτηκε

στις

Μονογυιός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρουν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) στη Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου και αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αυτοκίνητο μάρκας Ferrari εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο κράσπεδο, σε δέντρα και πήρε φωτιά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο οδηγός και η σύντροφός του.

Η στιγμή του δυστυχήματος

Η σύγκρουση, όπως φαίνεται και σε βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος, ήταν τόσο σφοδρή και το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς όταν ξέσπασε η φωτιά.

 

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο, με την Ferrari του 45χρονου να τυλίγεται στις φλόγες και τη σύζυγό του να βγαίνει τρέχοντας για να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο, μπροστά από το όχημα.

Η συγκλονιστική στιγμή με τον φίλο του Τζώρτζη Μονογυιού να μονολογεί «αδερφέ μου» μπροστά από το φλεγόμενο αυτοκίνητο:

Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Μονογυιού βγαίνει από τη φλεγόμενη Ferrari

Ο οδηγός φαίνεται να εκτοξεύθηκε εκτός του οχήματος και να έχασε τη ζωή του, ενώ η σύντροφός του είναι σοβαρά τραυματισμένη και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να διατήρησε τις αισθήσεις της και να κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα.

Μόλις είχε παραλάβει τη Ferrari

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022) όταν ο 45χρνος Τζώρτζης Μονογυιός μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά και δυο φίλους του, πήγε σε αντιπροσωπεία στη Βούλα για να παραλάβει την κόκκινη Ferrari του.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο φίλους του άτυχου επιχειρηματία ακολουθούσε τη Ferrari, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί πως μερικά λεπτά αφού ο επιχειρηματίας παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, θα σκοτωνώτας, μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, όταν η Ferrari βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην προστατευτική νησίδα. Από την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, πριν τυλιχθεί στις φλόγες.

Αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν είναι η κατάθεση ενός από τους δυο φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού, που μαζί του παρέλαβαν τη Ferrari.

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του.

Είναι ο ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και έβγαλαν τον 45χρονο από τα συντρίμμια της Ferrari. «Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε.

Η στιγμή που η σύζυγος του Μονογυιού βγαίνει από το αυτοκίνητο

Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τη στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού καταφέρνει, μετά την πρόσκρουση, να βγεί από το αυτοκίνητο. Λίγο μετά, καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένη, καταρρέει.

Πηγή: news247

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ