Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: «Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Δημοσιεύτηκε

στις

Γεωργία Μπίκα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Το πόρισμα με το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχει ανιχνευθεί ούτε κάποια ναρκωτική ουσία αλλά ούτε και φαρμακευτική ενώ έχει φανεί αλκοόλ, αλλά όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα.

Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για ανατροπή στην υπόθεση, αφού ήταν από τους βασικούς ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένει την επίσημη μετάφραση των εξετάσεων.

«Τα ούρα δεν μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ. Μόνο οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώθηκε», ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο T-Live.

Το πόρισμα παρέδωσε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ραϊκος, που ορίστηκε από τις διωκτικές Αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση και ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ