Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια

Δημοσιεύτηκε

στις

Κούγιας τροχαίο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από την Λάρισα προς την Αθήνα.

Στο 308 χλμ., στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει ένα τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, σύμφωνα πάντα με το LamiaReport, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά «καβάλησε» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε.

Ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Δείτε τις εικόνες από το τροχαίο

τροχαίο  τροχαίο

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο του γνωστού ποινικολόγου μέσα σε λίγες ημέρες. Στις 18 Οκτωβρίου, ο γνωστός ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη και στον δρόμο συνέβη το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. Επρόκειτο για μία Porsche, το ίδιο όχημα με το οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip.

Τότε, φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγια προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1. «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρεία», είχε πει τότε ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας το περιστατικό.  «Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ