Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστηριώδης άνδρας άρπαζε βαλίτσες επιβατών με μια ομπρέλα! | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας του αεροδρομίου έπεσε ο μυστηριώδης άρπαγας αποσκευών με την ομπρέλα. Ο περίεργος αλλοδαπός με την τραγιάσκα, το σακάκι και την πλαστή ελληνική ταυτότητα, τρύπωνε στους χώρους του αεροδρομίου υποδυόμενος τον ταξιδιώτη και εφοδιασμένος με μια ομπρέλα άπλωνε το ξύλινο χερούλι, τραβούσε με αριστοτεχνικό τρόπο τσάντες και χειραποσκευές και εξαφανιζόταν. Ή σύλληψη του από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα, έγινε στη μια το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το τελευταίο χτύπημα έγινε την Τετάρτη όπου με τη γνωστή μέθοδο που φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr άρπαξε τσάντα από επιβάτη που περιείχε 2.380 δολάρια, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και κάρτες.

Οι αστυνομικοί, έχοντας τα χαρακτηριστικά του από το κλειστό κύκλωμα σάρωναν τους χώρους του αεροδρομίου και το μεσημέρι της Παρασκευής όταν τον μυστηριώδη άρπαγα με την ομπρέλα, να εμφανίζεται στον χώρο αναχωρήσεων για να πιάσει δουλειά, έγινανη η σκιά του. Στις 12:58 με την ίδια μέθοδο και απλώνοντας το χερούλι της ομπρέλας επιχείρησε να αρπάξει τσάντα από καρότσι επιβάτη χωρίς όμως αποτέλεσμα αλλά δεν το έβαλε κάτω. Κινούμενος σαν αίλουρος, τέσσερα λεπτά αργότερα στη 13:01 και ενώ βρισκόταν εξωτερικά της πύλης 1 και 2, βούτηξε τσάντα επιβάτη που περιείχε το πορτοφόλι με περίπου 1000 ευρώ, τις κάρτες και την ταυτότητα του.

Οι αστυνομικοί, πριν προλάβει να την κοπανήσει, όρμησαν πάνω του και τον συνέλαβαν. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, βρέθηκε πλήθος κλεμμένων τσαντών και αντικειμένων, 3500 ευρώ, 2200 δολάρια ΗΠΑ, 140 πέσος Μεξικού, μια πλαστη ελληνική ταυτότητα, αποδείξεις αποστολής μεγάλων χρηματικών ποσών και ειδικότερα από το διάστημα 22.7.20 – 10.2.21, σε συγγενικό του πρόσωπο στην Ισπανία.

Το γεγονός ότι ο αλλοδαπός, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό είναι ανεξακρίβωτης υπηκοότητας, δηλώνει άνεργος οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο άρπαγας με την ομπρέλα ζούσε από τις κλοπές αποσκευών. Η οικία στην οποία διέμενε αποτελούσε safe house (δηλάδή χώρος όπου διαμένουν παράνομοι αλλοδαποί) και σε βάρος των τεσσάρων ατόμων που βρέθηκαν εκεί και στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων κινήθηκαν οι διαδικασίες απέλασης. «Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών που για ακόμη μια φορά με επαγγελματισμό και μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν την σύλληψη του δράστη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την τέλεση των πράξεων του, τονώνοντας έτσι το αίσθημα ασφαλείας όσων διέρχονται και εργάζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.Μπορεί η επιβατική κίνηση να έχει μειωθεί λόγω της πανδημίας όμως η «δουλειά» για τους συναδέλφους είναι αμείωτη» τονίζει στο protothema.gr o αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ο οποίος υπηρετεί στο αεροδρόμιο κ. Ηλίας Βρέντας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ