Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή που έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μαθήτριας

Δημοσιεύτηκε

στις

καθηγητής έβαέ το χέρι ανάμεσα στα πόδια μαθητρια στην πελλα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα καταγγελία από μαθήτρια στην Πέλλα, η οποία κατηγορεί καθηγητή της ότι την θώπευσε ανάμεσα στα πόδια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της μαθήτριας κ. Αντώνη Ξυλουργίδη, διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, λαμβάνονται καταθέσεις και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο καθηγητής πλησίασε τη μαθήτρια στο τελευταίο δεκάλεπτο της γυμναστικής την ώρα που η μαθήτρια καθόταν σε μια άκρη στον προαύλιο χώρο του σχολείου και ήταν ελεύθερη.

Πλησιάζοντας ο καθηγητής, η μαθήτρια τρομοκρατήθηκε και τοποθέτησε το κινητό της στο σημείο ανάμεσα στα πόδια της. Όταν την ρώτησε αν έχει κινητό, εκείνη του αρνήθηκε και στη συνέχεια ο καθηγητής έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της με τέτοιο τρόπο που έδειχνε την πρόθεσή του να την θωπεύσει σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα.

Φανερά σοκαρισμένη η μαθήτρια έτρεξε κλαίγοντας στη ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της, η οποία με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης της από τον καθηγητή. Το απίστευτο περιστατικό έγινε, σύμφωνα με την μαθήτρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της. Η μαθήτρια εξετάστηκε και από ψυχολόγο, ενώ αναμένονται όλες οι διαδικασίες εις βάρος του καθηγητή.

Ο καθηγητής συνεχίζει να βρίσκεται στο σχολείο και να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους γονείς της μαθήτριας και τους προκαλεί οργή ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν έχει αντιδράσει.

 

Πηγή: kriti360.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ