Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Το λάθος που έκανε ο πιλότος με τη Monopoly

Δημοσιεύτηκε

στις

ερευνα αστυνομιας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σκηνοθετικό… λάθος που πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο επιτραπέζιο που υποστήριξε πως βρίσκονταν τα χρήματα που απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνοντας ένα από τα “σκηνοθετικά” λάθη του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και ένα από δεκάδες πειστήρια που συνέλλεξε η αστυνομία από τη μεζονέτα.

Πρόκειται για το επιτραπέζιο “Monopoly”, το οποίο έδειξε ο 32χρονος πιλότος στις αρχές, υποστηρίζοντας ότι μέσα βρίσκονταν τα 9.500 ευρώ που ισχυρίστηκε ότι απέσπασαν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν σκηνοθέτησε άρτια το σκηνικό, καθώς από όλα τα στιβαγμένα επιτραπέζια που υπήρχαν στο σπίτι, στο πάτωμα είχε ρίξει μόνο τη συγκεκριμένη “Monopoly”, την οποία χρησιμοποίησε για να αποτυπώσει την αναστάτωση που είχε σκηνοθετήσει στη ληστεία που επικαλέστηκε.

 

Υπενθυμίζεται πως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή την Τρίτη για να απολογηθεί, με τη νομική του εκπροσώπηση να επιδιώκει να αποδείξει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

 

Πηγή: news247.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ