Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Με βασάνιζαν 4 μέρες για να ομολογήσω ότι εγώ σκότωσα την Καρολάιν»

Δημοσιεύτηκε

στις

Κεντρική φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί στον Έβρο με πλαστά χαρτιά κι αρχικά είχε διαρρεύσει πως ενδεχομένως να εμπλέκεται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Τον βασανισμό του από ομάδα αστυνομικών καταγγέλλει ο Γεωργιανός που είχε συλληφθεί στον Έβρο με πλαστά χαρτιά, ώστε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν ‘Εσύ τη σκότωσες’. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά», λέει ο ίδιος.

Οι δηλώσεις στο τοπικό κανάλι

Την παραπάνω καταγγελία σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών έκανε ο 36χρονος Γεωργιανός στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας, «Imedi TV», από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται. Το θέμα δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί στον Έβρο με πλαστά χαρτιά κι αρχικά είχε δοθεί διαρροή πως ενδεχομένως να εμπλέκεται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, κάτι το οποίο γρήγορα διαψεύστηκε.

Πηγή: ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ