Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης | Έρευνες στα γραφεία και στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην προσαγωγή του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη και ακόμη δύο ατόμων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ενώ από το πρωί της Τρίτης είναι σε πλήρη εξέλιξη εισαγγελική έρευνα με επίκεντρο τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του.

Ήδη έχουν γίνει έρευνες από εισαγγελικούς λειτουργούς στα γραφεία των επιχειρήσεων του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά και στο σπίτι του στον Διόνυσο, απ’ όπου κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, εκτός από τον Μένιο Φουρθιώτη στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας έχουν προσαχθεί και εξετάζονται δύο άτομα με ποινικό παρελθόν σε παροχή προστασίας, ξυλοδαρμούς και άλλα παρόμοια αδικήματα, τόσο για τις δύο επιθέσεις με καλάζνικοφ και εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, με το ερώτημα εάν ήταν σκηνοθετημένες επιθέσεις, όσο και σχετικά με τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη.

 

Παράλληλα εξετάζεται και μια περίπτωση πυροβολισμών εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους, κοντά στο σπίτι του παρουσιαστή.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του Κ. Βαξεβάνη και να εξακριβωθεί αν και από ποια πρόσωπα προκύπτει διάπραξη αδικημάτων.

Από την πλευρά του, με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε πως η υπόθεση διερευνάται και πως ήδη έχει ενισχυθεί η προστασία του καταγγέλλοντος.

Έκρηξη και πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα το σπίτι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή έχει αποτελέσει στόχο επιθέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από 10 ημέρες, ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε ειδοποιήσει τις αρχές πως έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του στο φυλάκιο που είναι στην είσοδο της μονοκατοικίας το οποίο δεν έχει φρουρό και ήταν άδειο.

Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 10 με 15 κάλυκες πιθανότατα από καλάσνικοφ και σύμφωνα με μαρτυρίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν από άτομο πεζό με μαύρα ρούχα και αθλητική περιβολή.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή μηχανισμός χαμηλής ισχύος εξερράγη έξω από το σπίτι του κ. Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και κατήγγειλαν έντονο θόρυβο οπότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλέτες, περιπολικά και πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο σημείο είδαν μαύρισμα ένα μαύρισμα στην γκαραζόπορτα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του γκαράζ και μαύρισμα στους τοίχους.

 

Πηγή: sputniknews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ