Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο από κορονοπάρτι σε μυστική τοποθεσία της Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
174 Shares

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη δείχνει μέρα με τη μέρα να ανεβαίνει συνεχώς, ενώ είναι μεγάλος και ο αριθμός των ανθρώπων νεαρής ηλικίας που είναι θετικοί στον κορονοιό. Παρόλα αυτά τα πάρτι με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας στο χώρο συνεχίζονται κανονικά.

Γνωστή ομάδα διοργάνωσης κορονοπάρτι μέσω των social media, χτύπησε ξανά με ένα ακόμα μεγάλο event κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο video αποτυπώνεται ξεκάθαρα η εικόνα ενός πάρτι μιας άλλης εποχής προ κορονοιού.

Στο πάρτι, που έγινε σε μυστική τοποθεσία που ήξεραν μόνο οι συμμετέχοντες, πολλοί νέοι χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζουν και τραγουδούν αγκαλιασμένοι. Trappers και dj’s δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο τραγούδι και στη μουσική, ενώ καπνογόνα και φωτορυθμικά έδιναν ακόμα περισσότερο την εικόνα ενός μεγάλου πάρτι.

Δείτε το video του newsit:

Το ποτό κυλούσε άφθονο και η διασκέδαση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αλλά για μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, ούτε λόγος… Και όπως και τις προηγούμενες φορές, η συνεννόηση για τα εισιτήρια εισόδου, την τιμή τους και την τοποθεσία διεξαγωγής του πάρτι έγινε μέσω μηνυμάτων στα social media, καθώς κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχα κορονοπάρτι όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Χαλκιδική και στη Σκιάθο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap