Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο κλασικές ατάκες της αθάνατης Ελληνίδας μάνας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Ότι και να πούμε για τις κλασικές Ελληνίδες μάνες είναι λίγο!  Είναι γνωστές στο κόσμο ολόκληρο για την μοναδική τους αφοσίωση στο νοικοκυριό, την οικογένεια και φυσικά για την τεράστια αγάπη για τα παιδιά τους που φτάνει μέχρι το βαθμό του υπερπροστατευτισμού. Τα παραδείγματα που μπορούμε να σκεφτούμε όλοι είναι φυσικά αμέτρητα, όπως βέβαια και η λατρεία μας για τις απίθανες ατάκες τους που ακούμε από μικρά παιδιά.

Αλήθεια, τι να πρωτοθυμηθούμε ειδικά από τα παιδικά μας χρόνια που η παρουσία της Ελληνίδας μάνας ήταν ολοκληρωτική. Σε ότι αφορούσε το σχολείο ήταν εκεί, είχε τον τελικό λόγο για ότι φορούσαμε και σε καμία περίπτωση δεν έπαιζε όταν έκανε παρατηρήσεις για τις εξόδους μας. Είχε τον διαρκή έλεγχο και στα μάτια μας φάνταζε ως υπερκατάσκοπος κάθε φορά που γνώριζε σε χρόνο μηδέν τα μυστικά μας και τις σκανδαλιές μας. Ακόμη και όταν τα χρόνια περνούσαν, δεν άλλαζαν και πολλά σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει. Η αθάνατη Ελληνίδα μάνα μας προστάτευε από τις κακές παρέες, τις λάθος νύφες και τα κρυολογήματα

Ας απολαύσουμε τώρα τις 10 κορυφαίες ατάκες των Ελληνίδων μανάδων που σίγουρα έχουμε ακούσει αμέτρητες (κυριολεκτικά) φορές:

 10. Αν δεν τρως το φαΐ σου, δεν θα μεγαλώσεις!

 

 9. Όσο ζεις σε αυτό το σπίτι, θα κάνεις αυτό που λέω!

 

8. Πρόσεχε, θα βγάλεις κανένα μάτι!

 

7. Καλά, περίμενε να φτάσουμε σπίτι…

 

6. Θα το φας και θα πεις και ένα τραγούδι!

 

5. Ποιοι θα είναι μαζί σου;

 

4. Τι ώρα θα είσαι πίσω;

 

3. Γιατί; Γιατί έτσι λέω εγώ!

 

2. Έτσι μιλάνε στην μανούλα;

 

1. Μην βγαίνεις έτσι έξω, θα κρυώσεις!

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap