Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρό Βέλος: Αυτό είναι το τρένο που θα κάνει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Ένα τρένο όνομα και πράγμα θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο τις διαδρομές του για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για ένα όχημα ικανό να ξεπεράσει τα 200 χλμ την ώρα παρότι δεν είναι καινούργιο αλλά 20 ετών! Φυσικά ακόμη στην Ελλάδα οι σιδηροδρομικές υποδομές δεν μπορούν υποστηρίξουν περισσότερο από 160 χλμ./ώρα, λίγη υπομονή όμως μέχρι το Φθινόπωρο γιατί αυτό πρόκειται να αλλάξει. Για να μπορέσει το Frecciargento ή Αργυρό Βέλος να ξεκινήσει τα ταχύτατα ταξίδια του.

Μόλις τελειώσουν τα έργα κοντά στη γέφυρα του Δομοκού, η νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή θα δίνει τη δυνατότητα η πρωτεύουσα με την συμπρωτεύουσα να ενώνεται σε 4 μόλις ώρες. Ενώ όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες το 2019, το συγκεκριμένο ταξίδι θα πραγατοποιείται στον απίστευτο χρόνο των 3,5 ωρών!

Σχετικά με το ιταλικής καταγωγής Αργυρό Βέλος τώρα, μπορεί να κατασκευάστηκε το 1997 αλλά μικρή σχέση έχει με τα τρένα που έχουμε συνηθίσει. Με μήκος 202 μέτρα, 8 βαγόνια και 457 θέσεις, ένα πολυτελές εσωτερικό με όλες τις ανέσεις: κλιματισμό, WiFi, τραπεζάκια σε κάθε θέση, οθόνες LCD κ.α. κι ένα εκπληκτικό μπαρ περισσότερο κρουαζιερόπλοιο θυμίζει παρά τρένο!.

Δείτε το εντυπωσιακό τρένο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap