Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη διάκριση! H Aegean μέσα στις 7 καλύτερες αεροπορικές του κόσμου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Πέρα από την γκρίνια που πολύ συχνά μας πιάνει ως Έλληνες, για τα κακώς κείμενα του τόπου μας, καλό είναι που και που να μένουμε και λίγο παραπάνω στις καλές ειδήσεις που μας αφορούν -είτε πρόκειται για κάποιον συμπατριώτη είτε για κάποια ελληνική επιχείρηση, όπως δηλαδή συμβαίνει στην περίπτωση των αερογραμμών της Aegean.

Σύμφνωα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Airhelp, οι ειδικές μετρήσεις που έγιναν φέρνουν την Aegean στην 7η θέσου του κόσμου καθώς έχει συγκεντρώσει 8,19 βαθμούς. Η εν λόγω start up που ενημερώνει τους επιβάτες σχετικά με καθυστερήσεις και ακυρώσσεις, κατάρτησε τη λίστα με βάση τις παρακάτω προδιαγραφές.

  • την ποιότητα των παροχών του κάθε αερομεταφορέα
  • την ακρίβεια του προγράμματος πτήσεων -δηλαδή τις αεροπορικές που έχουν τις λιγότερες δυνατές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων
  • αλλά και τον χρόνο και τρόπο με τον οποίο επιλύουν τις αξιώσεις επιβατών που αιτούνται αποζημίωσης μετά από κάποια καθυστέρηση η ακύρωση πτήσης.

Στην 7η θέση η Aegean

Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά την κατάταξη: πρώτη, χρυσή νικήτρια η Qatar Airways με βαθμολογία 9,08, δεύτερη η γερμανική Lufthansa με 8,57, η Etihan Airlines των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ήρθε τρίτη με βαθμολογία 8,43, τέταρτη η Singapore Airlines με βαθμολογία 8,33 και η South African Airways πέμπτη με βαθμολογία 8,31.

Στην 6η βρέθηκε η Austrian Airlines με βαθμολογία 8,29 και 7η η δική μας Aegean που πρόσφατα ανακοίνωσε και μια επένδυση μαμούθ σε νέα αεροσκάφη, με βαθμολογία 8,19. Την δεκάδα συμπληρώνουν η αυστραλιανή Qantas με 8,12 η Air Malta της Μάλτας με 8,09 και η Virgin Atlantic του Ηνωμένου Βασιλείου με 8,04.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap