Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι «ανάβει» τις γυναίκες και τι τους άνδρες;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Δείτε τι σκέφτεται η πλειοψηφία των γυναικών για να… απογειωθεί

Ποιες είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών;

Όταν πρόκειται για σεξ, οι άνδρες έχουν άγριες διαθέσεις, ακόμη και στην φαντασία τους. Οι γυναίκες πάλι προτιμούν να τις «παίρνουν μάτι» και να απολαμβάνουν την ανδρική φροντίδα από πολλά χέρια…

Το σεξ στο μανάβικο ή ένα τρίο με δύο αιθέριες υπάρξεις είναι μέσα στην αχαλίνωτη φαντασία των ανδρών η οποία, καλπάζει ακόμη κι αν έχουν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και αγαπούν απεριόριστα την σύζυγό τους.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα “Bild”  μέσος άνδρας θα σκεφθεί 18 φορές την ημέρα το σεξ. Και κατά μέσο όρο, την ημέρα, οι άντρες έρχονται σε επαφή με πέντε γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσαν να φανταστούν ότι κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Χαιδελμβέργης, Ούλριχ Κλεμέντ, οι άνδρες φαντασιώνονται ερωτικά παιχνίδια με την καυτή συνάδελφό τους σε φωτοτυπικό μηχάνημα, με την νοσοκόμα ή με αεροσυνοδό. Αυτές κατατάσσονται στις τυπικές φαντασιώσεις των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου, σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων σε δείγμα 800 ενήλικων ανδρών.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, οι συχνές φαντασιώσεις των ανδρών περιλαμβάνουν σεξ με δύο γυναίκες σε ασυνήθιστα μέρη αλλά και στοματικό έρωτα. Οι ασυνήθιστες ανδρικές φαντασιώσεις περιλαμβάνουν σεξ επί πληρωμή.

Οι γυναίκες πάλι σκέφτονται εννιά φορές την ημέρα το σεξ.

Οι τυπικές φαντασιώσεις των γυναικών περιλαμβάνουν σκηνές με τις ίδιες να εμφανίζονται ως υποτακτικές και άβουλες και να αφήνουν τις πρωτοβουλίες στους άνδρες που συμμετέχουν στο ερωτικό παιχνίδι: τρεις ή τέσσερις. Την ίδια ώρα, φαντασιώνονται ότι τις παρατηρούν άλλοι, εκτός ερωτικού παιχνιδιού.

Δείτε βίντεο: Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι «ανάβει» τις γυναίκες και τι τους άνδρες;

https://www.youtube.com/watch?v=y72fv52Q764

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap