Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Παπαγάλος μαρτύρησε την απιστία του αφεντικού του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ομιλητικός παπαγάλος παραλίγο να στείλει φυλακή τον άπιστο ιδιοκτήτη του. Παράξενο και όμως αληθινό.

Ένας άνδρας στο Κουβέιτ απατούσε την γυναίκα του με την υπηρέτρια του σπιτιού. Η κυρία υποπτευόταν ότι κάτι γινόταν πίσω από την πλάτη της, αλλά δεν είχε τις αποδείξεις.

Μια μέρα ο παπαγάλος άρχισε να λέει γλυκόλογα. Η κυρία του σπιτιού είχε πολύ καιρό να ακούσει τέτοιες εξομολογήσεις από τον σύζυγό της και αμέσως κατάλαβε την απάτη.

Με μάρτυρα τον παπαγάλο κατέφυγε στις Αρχές. Στο Κουβέιτ η μοιχεία είναι ποινικό αδίκημα και επιφέρει ποινή φυλάκισης ή καταναγκαστικά έργα.

Δυστυχώς για την απατημένη σύζυγο ο παπαγάλος δεν θεωρήθηκε έμπιστος μάρτυρας καθώς θα μπορούσε να ακούσει την συνομιλία στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Ο παπαγάλος έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο δικαστήριο και παρά την μαρτυρία της απατημένης που μίλησε για τις υποψίες της, αλλά και την παράξενη συμπεριφορά του άντρα της όταν γύριζε στο σπίτι νωρίς, η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι.

Το 2006 υπήρξε ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό με τον παπαγάλο να φωνάζει «Σε αγαπάω Γκάρι» μπροστά στον άναυδο σύντροφο της Σούζι, τον Κρις.

Η παράξενη ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι ιδιοκτήτες τέτοιων πτηνών θα προσέχουν διπλά τι λένε κοντά τους.

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ