Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Λέχου: Αυτό την κέρδισε στον Κρητικό σύζυγό της και εξηγεί γιατί δεν θέλει να κάνει παιδί

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κατερίνα Λέχου και ο Ηρακλειώτης Μάνος Στρατάκης είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξη στης στην Αγορά αποκάλυψε τι είναι αυτό που την κέρδισε σ’ εκείνον: “Είναι τρυφερός, με αποδέχεται έτσι όπως είμαι, με τα όλα μου. Δεν είμαστε ο καλός μας εαυτός όλο το 24ωρο, αγαπά και τα κακά μου. Θέλει να πετύχουμε να είμαστε μαζί όσο κι εγώ, τουλάχιστον στην παρούσα στιγμή, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Αν στον πρώτο τσακωμό δεν θέλει κάποιος να τα βρει, κόβεται και το νήμα της επικοινωνίας. Δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις κάτι”

Γιατί δεν θέλει να κάνει παιδί; “Συγγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα, γιατί το παιδί θέλει μια μάνα όχι μια γιαγιά. Αλλά προφανώς δεν το θέλω και τόσο πολύ. Καταστρατηγούμε τη φύση. Είναι πολύ καθαρό στο μυαλό μου. Αλλά το ρεζουμέ είναι πως δεν το ήθελα και ποτέ. Δεν έτυχε. Κι επίσης επειδή για πολλά χρόνια ήμουν σε μεγάλη πάλη με τον εαυτό μου, γιατί έψαχνα να βρω τι πάει στραβά σε εμένα, επειδή κοινωνία σε ωθεί στο ότι πρέπει να κάνεις παιδί, έχω να σου φέρω παραδείγματα από πολλές σημαντικές γυναίκες στην ιστορία που έχουν κάνει σημαντικό έργο και δεν έχουν κάνει παιδί.”

Πηγή:ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ