Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μοναδικές εικόνες από την βραδιά των φαναριών | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου. Χιλιάδες κόσμου (υπολογίζονται πάνω από 8.000),  επισκέφθηκαν την παραλία της πόλης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Βόλου, προκειμένου να στείλουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών.

fanarakia1

Το εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό από τους κατοίκους του κέντρου της πόλης αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

fanarakia6

Εκτενείς αναφορές για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων απέδωσαν καρπούς και αναμένεται να καταμετρηθεί από τους ιθύνοντες των φορέων ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα.

fanarakia3

Δημότες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημα της οικογένειας και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

 

Μάγεψε ο Βόλος στη βραδιά των φαναριών...

 

 

Πηγή: thessaliatv

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ